Werkwijze

icon isolatie2x

Hoge isolatiewaarde:

Houten huizen van Hexagon Holland bieden veel comfort. Door toepassing van hoogkwalitatieve verlijmde balken, vervaardigd uit duurzaam naadhout, worden isolatieniveaus bereikt, die de niveaus van andere materiaalsoorten ver overstijgen. Hierdoor ontstaat een zeer prettig woonklimaat.

icon gezond2x

Gezond leven:

De trend naar gezonder leven is jaren geleden al ingezet. We besteden steeds meer aandacht aan de kwaliteit van onze leefomgeving. We willen ons goed voelen en daar investeren we in. Hexagon Holland volgt deze trend op de voet en ontwikkelt duurzame woningen, die volledig beantwoorden aan de invulling die u geeft aan een gezond leven.

icon kwaliteit2x2

Hoogwaardige kwaliteit:

Onze materialen zijn voorzien van de benodigde keurmerken, waarin de kwaliteit en de afkomst van het hout worden gegarandeerd. 

Hoogwaardige kwaliteit gaat verder dan de materiaalkeuze, een perfect binnenklimaat en een korte bouwtijd. Het begint bij een intensieve samenwerking met onze klanten. Van het eerste contact met een architect tot ver na de oplevering. Zo geven wij vorm aan uw individuele woonwensen. Maatwerk van de bovenste plank, ook in advies en begeleiding.